fbpx

חדשות

החדשות העדכניות ביותר על בקר אירופאי!

אתיקה כלפי בעלי חיים
אתיקה כלפי בעלי חיים

רווחתם של חיות משק אנשי מקצוע בעלי חיים, הובלה, סחר ושחיטה חייבים לדאוג לבריאותם ונוחותם של בעלי החיים על בסיס יומי. עליהם לחסוך מהם כל סבל או מצב מלחיץ, שניתן להימנע ממנו, על מנת להבטיח את הגנתם ורווחתם. הידע שלהם בא לידי ביטוי בטיפול ובתשומת לב הניתנים מדי יום לבעלי...

בעלי חיים בעולם, אתגרים וגיוון
בעלי חיים בעולם, אתגרים וגיוון

לפני 20,000 שנה, בני האדם החלו לביית בעלי חיים ולהפיק תועלת מתפקידיהם המרובים: הם הצליחו לגוון את תזונתם, להגביר את הניידות שלהם או אפילו להתלבש. כיום בעלי החיים מייצגים 40% מהייצור החקלאי העולמי. זה מספק פרנסה וביטחון מזון ל 45 מיליון פסטורליסטים במדינות מפותחות ו...

אכילה מאוזנת
אכילה מאוזנת

אכילה מאוזנת התאמת התזונה לגיל, לאורח החיים ולתקציב, אימוץ הרגלי אכילה חיוביים ושמירה עליהם תוך כדי הנאה – זו המטרה! איך? על ידי הקפדה על מספר כללי תזונה פשוטים. כדי לתפקד, הגוף שלנו זקוק למים ולחומרים מזינים. אין מאכל אחד מושלם: אין מאכל אחד היכול לבדו לספק את כל...

תזונת ילדים
תזונת ילדים

ניהול תזונת הילדים מתמקד במספר יעדים: להבטיח צמיחה הרמונית והתפתחות מיטבית של המוח, לספק למבוגרים לעתיד את ההון הבריאותי הטוב ביותר בטווח הקצר והארוך … כל זאת תוך התייחסות לטעם אישי ולגיוון.חלוקת הארוחות והרכבןחשוב לחלק את צריכת האנרגיה ל -4 ארוחות ביום.עבור הילדים...

חלבון ובשר
חלבון ובשר

חלבונים ממלאים תפקיד חיוני באורגניזם שלנו: הם תורמים לבניית  שרירים, עור, עצמות, הורמונים ועוד. חלבונים מורכבים מעשרים חומצות אמינו, שתשע מהן חיוניות מכיוון שלא ניתן לסנתז אותן על ידי הגוף: לכן יש לספק אותן על ידי מזון. חלבוני בשר נחשבים לאיכותיים במיוחד מכיוון שהם...

חלקי הבקר והשימוש בהם – כל מה שרציתם לדעת על בשר
חלקי הבקר והשימוש בהם – כל מה שרציתם לדעת על בשר

בשר הבקר מתחלק באופן בסיסי לחלקים קדמיים ואחוריים, אך החלוקה החשובה ביותר היא על פי איכות הבשר ורכותו. כאן מבחינים בין החלקים " הפעילים " בגוף הבהמה , כמו שריר הזרוע , הכתף והצוואר , לבין החלקים "הנייחים" הרכים כמו שייטל , סינטה וכמובן הפילה. בשר מספר 1 -...

קרניבורים, אצל רונן בשרים כבר הייתם?
קרניבורים, אצל רונן בשרים כבר הייתם?

מפנטזים על סטייק עסיסי? תוך כדי שינה אתם שומעים את הצליל המסעיר שבו נתח בשר בריא נצלה על האש? מזילים ריר מריח של בשר מעושן? זה הזמן שלכם לבוא למסעדת רונן בשרים מסעדת רונן בשרים נפתחה לפני 7 שנים, מסעדה עממית ואיכותית שמפוצצת בלקוחות לאורך כל שעות היממה....

ויטמינים ובשר
ויטמינים ובשר

כל הוויטמינים חיוניים לתפקוד הגוף.כל קטגוריית מזון תורמת בצורה שונה לאספקת הוויטמינים. מכאן שכיסוי הצרכים דורש גיוון בתזונה.בשר תורם בעיקר לצריכת ויטמינים מקבוצה B: B3, B6 ו- B12. ויטמין B12 (קובאלמין)ויטמין זה חיוני ליצירת תאי דם אדומים ולכן לאספקת חמצן. הוא גם תורם...

בשר איכותי ובירות ישראליות: פסטיבל האוכל בחולון
בשר איכותי ובירות ישראליות: פסטיבל האוכל בחולון

- אורחי הפסטיבל יהנו ממגוון משאיות מזון, "פוד טראקס", של השפים המובילים בארץ שיגישו בשר ואלכוהול פסטיבל האוכל השנתי של חולון נערך ביום שני ה-16 בספטמבר 2019, במרכז "נתנאל בשדרה". מדובר בפעם הראשונה שהפסטיבל מתקיים במרכז הצעיר שיחגוג שנה לפעילותו בחודש הבא....

צריכת בשר בקר: יתרונות ועצות
צריכת בשר בקר: יתרונות ועצות

מרבית נתחי הבקר מכילים פחות מ- 6% שומן, ללא קשר לאופן הבישול שלהם (גריל, בישול במרק, צלייה, בישול בקדרה). בשר בקר הוא אחד המקורות הראשונים לברזל. יש לו שיעור ספיגה בטווח של 20% עד 25%, שהוא גדול פי 4 עד 5 מזה של ברזל הכלול ברוב המזונות. בקר הוא גם אחד המקורות הראשונים...

בשר בקר: יתרונות רבים וחשובים
בשר בקר: יתרונות רבים וחשובים

בשר חיוני לבריאות וראוי להכיר את יתרונותיו. בשר, מקור לחלבון איכותי בשר הוא מזון עשיר בחלבון ומכיל רכיבים מזינים החיוניים לתחזוקה וייצור שרירים ורקמות אך גם לחידוש תאי הגוף. מנה של 100 גרם בשר מספקת 30% מהחלבון היומי הדרוש. ויטמין B12 חיוני לבריאות מכיוון שהוא תורם...

אדם ובשר לאורך הדורות
אדם ובשר לאורך הדורות

במשך מאה שנה האדם התרגל לרעיון שהוא התפתח. נאמר כי "האיש יורד מהקוף". אך מכיוון ששכונת הטבע הזו עם הקופים אינה מתאימה לנו למחצית, אנו ממציאים סיפורי אבולוציה יפהפיים, מהקוף הצמחוני ועד הצייד, דרך לוסי אוסטרלופיתקוס. ב -1976 מובס החזון הליניארי הזה של...

חלבון ובשר
חלבון ובשר

חלבונים ממלאים תפקיד חיוני בגופנו: הם משתתפים בהרכבת שרירים, עור, עצמות, הורמונים וכו '. חלבונים מורכבים מעשרים חומצות אמינו מתוכן תשעה חיוניות מכיוון שלא ניתן לסנתז אותם על ידי הגוף: הם חייבים להיות מובאים על ידי התזונה. לחלבוני בשר יש יתרון להיות באיכות...

בקר: נתח של כל טוב בצלחת שלך!
בקר: נתח של כל טוב בצלחת שלך!

אזהרה! העמוד הזה אינו מיועד לצמחוניים ! נא, מדיום או עשוי היטב, כל אוכלי הבשר מחבבים את הבקר ואינם מדמיינים שבוע מבלי לטרוף סטייק גדול וטוב! אך מהם היתרונות האמיתיים של בשר בקר? הסברים על הבחירה המועדפת של קרניבורים! ערכים תזונתיים של בקר הערך התזונתי של בשר בקר משתנה...

Demand for fresh beef is growing
Demand for fresh beef is growing

The demand for fresh beef in the country is growing, And the growing Israeli smile is no longer satisfied with less than a high quality meat. The EU's strict regulatory requirements and methods of production of cattle, which are characterized by exemplary...

קניתם בשר טרי שאינו מיועד לשימוש בימים הקרובים?
קניתם בשר טרי שאינו מיועד לשימוש בימים הקרובים?

קניתם בשר טרי שאינו מיועד לשימוש בימים הקרובים? הנה כמה טיפים על איך לשמור אותו באופן המיטבי: ❆ חלקו את הבשר למספר נתחים, לא יותר מ 2 ק"ג לנתח. ❆ עטפו כל נתח היטב היטב בניילון נצמד כדי למנוע התאיידות של נוזלים ❆ הכניסו את הנתחים למקפיא הביתי, בחלקו הפנימי....

חנוכה שמח
חנוכה שמח

מאחלים לכם חנוכה שמח!! 🥂 מוזמנים להיכנס לאתר למתכוני בשר בקר טרי מושלמים!! המשיכו לעקוב כאן, ולהתוודע לבשר הבקר האירופאי בקרוב!!!! ברשתות השיווק המובחרות...

אסאדו בקר עם רוטב תאנה מזוגג
אסאדו בקר עם רוטב תאנה מזוגג

אסאדו בקר ברוטב דמי גלאס תאנים, על פירה קולורבי בבישום הדרים שף יוסי חנוכה @yosihanoka1234. צילום נהדר של הבשלנית ובלוגרית האוכל, נורית פלד. בשר הבקר האירופאי >> בקרוב!!!! ברשתות השיווק המובחרות...

דרישות רגולטוריות ושיטות ייצור
דרישות רגולטוריות ושיטות ייצור

הדרישה לבשר בקר טרי בארץ הולכת וגדילה, והחיך הישראלי המתפתח כבר לא מסתפק בפחות מבשר איכותי ברמה גבוהה במיוחד תנאי הפיקוח המחמירים ושיטות הייצור של האיחוד האירופי בגידול הבקר, המתאפיינות ביכולת בקרה למופת שמקורן בידע ובמיומנות ייחודיים, בהן הימנעות מצער...

זנים שונים של בקר
זנים שונים של בקר

סיבה #4 להעדיף בשר בקר אירופאי הגיוון: המגוון הרחב ביותר של זני בקר בעולם #כדאי_לדעת בין הזנים בעלי השם המוכרים ביותר: שארולה, לימוזין, זימנטל, בלונדי אקויטני, מונבליאר. הזנים גדלים באירופה בסוגי קרקעות מגוונים ומגיעים ממחוזות רבגוניים המעניקים להם את...

הבשלנית ובלוגרית האוכל נורית פלד
הבשלנית ובלוגרית האוכל נורית פלד

הבשלנית ובלוגרית האוכל נורית פלד מפליאה לתאר בשפה חיננית את ביקורה באירוע ההשקה של קמפיין הבקר האירופאי, כאן בישראל, שנערך בחודש יוני בחצר הקסומה של הPar Derriere פר דרייר מרסי נורית, A bientôt -- כדי להציג בשר איכותי, צריך סטינג מתאים ופרזנטור ראוי. זה מה...

להעדיף בשר בקר אירופאי
להעדיף בשר בקר אירופאי

סיבה #3 להעדיף בשר בקר אירופאי המרעה הטבעי: תקנים וכללים קפדניים #כדאי_לדעת!! הגידול הטבעי עומד בלב גידול בשר הבקר האירופי הכפוף לנהלים האוסרים שימוש בהורמונים (מ-1989), בקמחים המופקים מבעלי חיים (מ-1990) ובאנטיביוטיקות לזירוז ההתפתחות (מ-2006). מוזמנים...

דגם גידול ייחודי
דגם גידול ייחודי

במרבית מדינות אירופה המזון של הבקר מופק במשק. הוא מורכב ברובו מעשבים, מספוא או תוצרים צמחיים. בצרפת למשל 80% מהתזונה של הבקר הגדל לצורך הפקת בשר מורכבת מעשבים ומספוא, ו-92% מהמוצרים הצמחיים באים מהמשק. מוזמנים להמשיך ולעקוב כאן, ולהתוודע לבשר הבקר האירופאי...

אירופה, אזור ייחודי בעולם
אירופה, אזור ייחודי בעולם

מוצרי המזון האירופיים האיכותיים הם תוצר של מומחיות והיסטוריה עשירה של המחוזות השונים שארולה, לימוזין, זימנטל – יותר עסיסיים ויותר משוישים, ולכל זן בקר תכונות ייחודיות לו. בשר הבקר האירופי מעוגן במורשת הקולינרית והוא הבסיס למתכונים מסורתיים המפורסמים...

בשר אירופי, מורשת קולינרית
בשר אירופי, מורשת קולינרית

בשר הבקר האירופי מעוגן במורשת הקולינרית והוא הבסיס למתכונים מסורתיים המפורסמים בעולם כולו: צלעות בקר, ביף בורגיניון, צלי בקר, גולש והוא גם הבסיס למתכונים בני ימינו: המבורגר, בקר מעורב, שיפודים, טרטר, קרפצ'יו. מוזמנים לעקוב כאן ולהתוודע לבשר הבקר האירופאי...

ערב נעים ב- PAR DERRIERE
ערב נעים ב- PAR DERRIERE

בערב קיצי נעים של חודש יוני, החצר האחורית היפיפה של ה- Par Derriere פר דרייר היפואית, לבשה אווירת חג בניחוח אירופאי ערב-רב של שפות מן היבשת, היינות המשובחים של המקום, האוכל הנפלא, והמוזיקה הצרפתית המענגת, השכיחו מאיתנו לרגע שאנחנו נמצאים בלבנט. שפים,...

סמינר על בקר
סמינר על בקר

כמה זני בקר גדלים באירופה? מהם אזורי הגידול שלהם? האקלים? התזונה? וכיצד כל אלה משפיעים על איכות בשר הבקר האירופאי ועל הצלחת של הצרכן הישראלי? שאלות אלה ואחרות נידונו בסמינר שנערך במלון קראון פלזה, בתל אביב, כשהמשתתפים, וביניהם שפים, מסעדנים ויבואני בשר...

טאג’ין עגל בלימונית
טאג’ין עגל בלימונית

אוהבים לארח, לפנק אבל לא לעבוד קשה מידי?? הגישו לאורחים שלכם **טאג'ין עגל בלימונית** ממטבח השף Yosi Hanoka מנה נפלאה, עשירה, פשוטה להכנה.. כן.. כן! בזמן קצר [10 דקות]!! המצרכים: ⬅️ 800 גרם כתף עגל ⬅️ שורש סלרי קטן ⬅️ 3 בצלים ⬅️ 2 שיני שום ⬅️ 2 גבעולי...

הבקר האירופאי שארולה
הבקר האירופאי שארולה

איך אומרים מו בצרפתית??? או מה באמת צריך כדי לקבל את הסטייק המושלם! הכירו את זן הבקר האירופאי שארולה Charolais# השארולה, הגדלה באזורי מרעה טבעי ברחבי היבשת, ניזונה מעשב איכותי, אורגני ומשובח. אז אם אתם שפים, בשלנים או סתם אוהבים לאכול ואכפת לכם מה מוגש לכם...

לבחור נתח המתאים למנת בשר
לבחור נתח המתאים למנת בשר

צלייה? בישול ארוך? בתנור? בקדרה? איך תבחרו את הנתח המתאים למנת בשר הבקר שלכם? - הנתחים האחוריים, מאזור הגב והצלעות, מתאימים במיוחד לבישול מהיר בצלייה, בגריל או להכנה בתנור, גם כנתחים שלמים וגם כסטייק. נתחים אלה פחות שריריים וגם יקרים יותר. - אם אתם בעניין...

בשר הבקר הטרי האירופאי עושה עלייה
בשר הבקר הטרי האירופאי עושה עלייה

אוהבי בשר וקרניבורים?? השיקו כוסות והתפקדו!! כי תכף זה קורה. בשר הבקר הטרי האירופאי עושה עלייה לארץ. בקרוב ברשתות השיווק המובחרות כאן בכתבה תוכלו לקרוא על איכויות בשר הבקר האירופאי המשובח, כשהפעם אנחנו מתמקדים בארץ ברֶפּוֹבְּלִיק פרֹאנְסֶז, היא...

בשר בקר באיכות גבוהה במחיר סביר
בשר בקר באיכות גבוהה במחיר סביר

קרניבורים? יש לנו בשורות טובות עבורכם מגזין #ברקוד של #חדשות_ערוץ_10 בדק ומצא שמגמת התייקרות מחירי המזון בארץ במגמת עלייה. יחד עם זאת, בתחום הבשר הטרי יש בשורות טובות דווקא הדרישה לבשר טרי בארץ הולכת וגוברת. משרד הכלכלה, במהלך חסר תקדים פתח את שוק הבשר...

הבקר האירופאי לימוזין
הבקר האירופאי לימוזין

בשר הבקר האירופאי תכף יכבוש את מעדניות הבשר והאטליזים ברחבי הארץ אז איך תדעו מה לבקש מהקצב שלכם?? בשביל זה אנחנו כאן!! הפעם אנחנו רוצים להכיר לכם את זן הבקר האירופאי לימוזין Limousin# הלימוזין, שמקורו בצרפת והידוע בצבעו החום-אדמדם, גדל אף הוא באזורי מרעה...

דרישת בשר בקר טרי בארץ
דרישת בשר בקר טרי בארץ

הדרישה לבשר בקר טרי בארץ הולכת וגדילה, והחיך הישראלי המתפתח כבר לא מסתפק בפחות מבשר איכותי ברמה גבוהה במיוחד. תנאי הפיקוח המחמירים ושיטות הייצור של האיחוד האירופי בגידול הבקר, המתאפיינות ביכולת בקרה למופת שמקורן בידע ובמיומנות ייחודיים, בהן הימנעות מצער...

פתיחת שוק הבשר
פתיחת שוק הבשר

רך. עסיסי. איכותי. משויש. טרי במיוחד הכירו את #בשר_הבקר_הטרי שמגיע אלינו מאירופה בשל הדרישה הגוברת לבשר טרי בארץ, פתח משרד הכלכלה את שוק הבשר הטרי לתחרות, על ידי מתן מכסות פטורות ממכסי יבוא, שיתנו "פייט" למשווקים המקומיים. והתוצאה? ירידה משמעותית במחירי...

להעדיף בשר בקר אירופאי
להעדיף בשר בקר אירופאי

סיבה 1# להעדיף בשר בקר אירופאי אוגוסט ישראלי לוהט? תחשבו #אירופה... ותנשמו כן! גם הפרות נהנות מהאקלים האירופאי, שכן האקלים האוקיאני הממוזג השורר באירופה אידיאלי לגידול עשב העשבים הללו הם מזון איכותי ומשובח לאוכלי העשבים, בעלי החיים היחידים המסוגלים להפוך...