fbpx

ביף בורגניון ברוטב יין

מצרכים

1 שריר בקר חתוך לקוביות גדולות.
יין אדום חצי יבש.
3 גזרים חתוכים ל 6.
2 כוסות שמן זית.
שורש פטרוזיליה חתוך ל 6.
שורש סלרי חתוך ל 6.
בצל סגול חתוך ל 6.
סוכר חום.
ראס אל חנות.
טימין.
מלח.
פטריות שמפניון חתוכים ל 1/2.
רסק עגבניות.
שום טרי.
1 ליטר מים.

הכנה

בסיר גדול מחממים שמן זית וסוגרים את הבשר, לאחר סגירה מוציאים את הבשר .
מכניסים שום, פטריות, ירקות שורש ובצל ומביאים להשחמה.
מוסיפים בשר ומערבבים עד להידבקות בתחתית הסיר.
מוסיפים רסק עגבניות ואת יתר המצרכים ומערבבים.
מוסיפים 1 ליטר מים.
מבשלים על להבה נמוכה למשך 4 שעות.