fbpx

אנטרקוט עם עצם בסגנון “לה וילט”

מצרכים

  • סועדים: 2
  • הכנה: 15 דק'
  • זמן בישול: 40 דק'

נתח סטייק עם עצם (1 ק”ג)
500 גר’ קמח
150 גר’ מלח גס
מים
1 כפית שמן

הכנה

מניחים את הבשר על רשת התנור -אין צורך להוסיף שמן או תיבול- אוטמים צד אחד והופכים לאטימת הצד השני. מניחים בצד.
מכינים בצק רך : לשים את הקמח עם המלח ויוצקים מעט מים בהדרגה. מרדדים אותו. צריך לעטוף את כל הבשר מבלי להשאיר ואקום. בעזרת מברשת, מרטיבים את קצוות הבצק עם מעט מים ומהדקים אותם.
מניחים על תבנית אפיה משומנת קלות. אופים במשך 15 דקות לכל חצי קילו בתנור חם 180/200מעלות
שוברים את הקרום, מגישים עם תפוחי אדמה אפויים ועליהם עשבי תיבול.