fbpx

בקר ברוטב פסטו

מצרכים

  • סועדים: 4
  • הכנה: 30 דקות
  • זמן בישול: 30 דקות

4 נתחי סטייק, 150 גרם כל אחד (ירכה, אווזית, ראש ירכה)
4 זוקיני
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
מלח ופלפל
לקישוט: 4 עגבניות מיובשות

להכנת הפסטו:
4 שיני שום
צרור עלי בזיליקום (ללא גבעולים(
עלי כוסברה
שמן זית
מלח

הכנה

להכנת הפסטו: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים למשחה חלקה.
משרים את הבשר ברוטב הפסטו.
באמצעות קולפן, מגלפים פיסות מהזוקיני לכל אורכם.
מאדים מעט את הזוקיני במחבת בתוספת פטרוזיליה, מלח ופלפל ומניחים בצד.
מסננים את הבשר מנוזלי רוטב הפסטו וצורבים אותו מכל הצדדים על מחבת נון-סטיק. מניחים את הבשר בצד לכמה דקות על גבי גיליון נייר אלומיניום.
במחבת נפרדת, מבשלים מעט את רוטב הפסטו והזיתים, מוסיפים את הבשר ומערבבים.
מגישים עם הזוקיני המאודה, והעגבניות המיובשות לקישוט