fbpx

שווארמה בקר בפיתה

מצרכים

1 נתח שייטל (החלק השפיצי).
2 כוסות שמן זית.
200 גרם שומן בקר.
50 גרם תבלין שווארמה.
2 כפות קארי.
1 כף מלח.
1 כף כמון.
2 כפות פלפל שחור טחון.

הכנה

מכניסים את הבשר למקפיא למשך שעה וחצי. מוציאים וחותכים לרצועות דקות.
במחבת שמים שמן זית ומעט שומן ומערבבים עד שהשומן ימס, מוסיפים כל פעם כמות קטנה של בשר להקפצה.
כאשר הבשר מקבל צבע מוסיפים תבלינים בהדרגה.
מוציאים בכל פעם את הבשר ומניחים על מסננת על מנת לסנן את השומן. את השומן הזה מחזירים למחבת ומקפיצים בו את שאר הבשר.
להגשה מומלץ להוסיף:
עגבניה שרופה.
בצל שרוף.
פלפל שרוף.
טחינה ירוקה.
טחינה לבנה.
עמבה.
בצל עם סומק.
פטרוזיליה קצוצה.