fbpx

קניתם בשר טרי שאינו מיועד לשימוש בימים הקרובים?
הנה כמה טיפים על איך לשמור אותו באופן המיטבי:
❆ חלקו את הבשר למספר נתחים, לא יותר מ 2 ק”ג לנתח.
❆ עטפו כל נתח היטב היטב בניילון נצמד כדי למנוע התאיידות של נוזלים
❆ הכניסו את הנתחים למקפיא הביתי, בחלקו הפנימי.
❆ להפשרה, הוציאו את הבשר ישירות למקרר והניחו לו להפשיר שם. זה ייקח בערך יומיים להפשרה מלאה.
כדאי לדעת שנתחי בשר שלמים שהוקפאו היטב במקפיא הביתי, יכולים לשהות שם בבטחה, בין חצי שנה, לשנה. בשר טחון שהוקפא – מומלץ להקפיא עד חודשיים-שלושה.