fbpx

איך להכין בשר עבור בישול ב WOK ?

לגלות כמה טיפים להכין בשר עבור WOK

מטבח ווק הוא מטבח אולטרה מהיר מאז הבישול נעשה בטמפרטורה גבוהה מאוד. במחבת ווק, הקצוות גבוהים ואזור הבישול מצטמצם כדי לרכז את החום.

הבחירה של בשר:
בחר חתיכה, ללא יותר מדי שומן: סיבוב של לינה, לינה עם האגוז, גיד של פרוסה, תאום עם סטייק עבור השור או הסוס, אגוזים, תת אגוז או פילה עבור עגל ואת אוכף הרגל של כבש או פילה עבור טלה.

חיתוך:
בשר לחתוך לרצועות יש להשתמש. חותכים את הבשר לפרוסות דקות 2 ס”מ עד 5 ס”מ אורך על 5 מ”מ רחב. לשם כך, מומלץ להשתמש סכין עם להב ארוך לחתוך במקביל סיבי הבשר.