fbpx

עיקר הציוד להכנת בשר במטבח הביתי

מחבת נירוסטה, מחבת גריל (פסים) יציקת ברזל, תבנית לתנור וסיר לבישול ארוך יאפשרו לכם מגוון עשיר של שיטות בישול:  על המחבת, צלייה, צלייה בנוזלים ואפייה בתנור. צריך תמיד להקפיד להתאים את גודל המחבת לגודל הנתחים.

מלקחיים לבשר הם אביזר חיוני לטיפול בבשר מבלי לחורר אותו, דבר אשר עלול לפגום ברכותו.

רשת ונייר אלומיניום, לשלב המנוחה של הבשר לאחר בישולו.

סכין רב-תכליתית וסכין ארוכה ודקה לחיתוך נתחים קטנים וגדולים. לבסוף, כדאי להצטייד בקרש חיתוך ולבחור דגם עם שקע לאיסוף מיצי הבשר.