fbpx

עשרה טיפים לביף בורגיניון מוצלח

ביף בורגיניון הוא מוסד קולינרי, שם נרדף לאווירה ידידותית וסמל לאושר הטמון בארוחה משפחתית טובה, כשכולם נפגשים וחולקים מנה משובחת ומצב רוח מרומם.

כיאה ליהלום שבכתר המנות המסורתיות ואומנות החיים הצרפתית, תבשיל זה המתבשל על אש קטנה ברוטב על בסיס יין אדום, גזר ותפוחי אדמה, בתוספת הניחוח העדין של עשבי פרובאנס, הנו מפתה במיוחד.

מנה חגיגית ומנחמת בימים הקרים. אך למרות שהמתכון נראה פשוט במבט ראשון, אל תטעו בו! הכנת ביף בורגיניון מוצלח דורשת מומחיות ושליטה בכמה כללים קולינריים.

קרדיט : cuisineaz.com https://www.cuisineaz.com/diaporamas/10-conseils-pour-reussir-un-bon-boeuf-bourguignon-646/interne/1.aspx