fbpx

טרטר עם תפוחי אדמה מוקפצים בפפריקה

מצרכים

  • סועדים: 4
  • הכנה: 20 דקות
  • זמן בישול: 20 דקות

600 גרם בשר בקר טחון בסכין (ירכה, אווזית, כנף העוקץ)
1 ק”ג תפוחי אדמה 4 חלמונים
4 כפיות של צלפים
4 כפיות רוטב ווסטרשייר
4 כפות בצל טרי קצוץ
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
6 כפות שמן זית
2 כפות פפריקה מתוקה
מעט קוניאק
טָבַּסקוֹ
מלח ופלפל

הכנה

מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות קטנות.
מחממים 4 כפות שמן זית עם הפפריקה. כאשר השמן חם, מוסיפים את תפוחי האדמה
מזהיבים על אשר בינונית כך שתפוחי האדמה יהיו רכים בפנים ופריכים בחוץ.
מוסיפים מלח, פלפל ומערבבים מספר פעמים במהלך הבישול.

מערבבים את הבשר עם 2 כפות שמן זית, רוטב ווסטרשייר, פלפל שחור טרי, קוניאק וכמה טיפות של טבסקו.
יוצרים 4 כדורים, עורכים אותם על צלחות. יוצרים גומה במרכז כל כדור ומניחים בה חלמון ביצה.
מפזרים מסביב לכל סטייק טרטר בצל קצוץ, צלפים ופטרוזיליה.

מגישים עם תפוחי האדמה ויין אדום.