fbpx

פטריות פורטבלו ממולאות בשר ברוטב יין מצומצם

מצרכים

1 חבילה פטריות פורטבלו.
200 גרם בשר צלעות טחון .
40 גרם צנוברים.
1 צרור כוסברה.
1 כפית כמון.
1/2 כפית מלח.
1 כף סוכר חום.
4 כוסות יין אדום.
2 שיני שום.

הכנה

אופן הכנת הפטריות:
חותכים את הרגליים של הפטריות.
בקערה שמים את הבשר, מוסיפים צנוברים, כוסברה קצוצה וכמון ומערבבים.
יוצרים כדורים ומכניסים לתוך הפטריות.
מכניסים את הפטריות למקרר לשעתיים.
לאחר שעתיים מכניסים את הפטריות לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור.

אופן הכנת הרוטב:
בסיר קטן: יין, שום קצוץ, סוכר חום ומלח ומביאים לרתיחה.
לאחר רתיחה מכניסים את הפטריות הממולאות ל 10 דקות על אש נמוכה.