רוטב וינגרט
בקערה, סוחטים את הלימונים, ואז מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב עם שמן סומסום ורוטב סויה.
תוספת
לקלף את הבצלים ולחתוך אותם לרצועות דקות.
לקלף את הכרוב הלבן ולחתוך לפרוסות דקות .
לקלף את הגזרים ולהכין רצועות בפומפיה .
לחתוך את עגבניות השרי ל 4.
לחתוך את הלמון גראס.
לחתוך את הפלפל החריף לשניים להוציא את הזרעים הלבנים ולחתוך לפרוסות דקות.
לקלף ולחתוך את המנגו לריבועים.
בקערה להוסיף את עלי התרד והסויה, הכרוב והגזרים המגורדים ןאת העגבניות שרי .
לתבל את הכל ברוטב הווינגרט
תוספת
מחממים את מחבת הטיגון בחום גבוה עם טפטוף של שמן חמניות.
הניחו את מעגלי הבשר במחבת החמה, חממו אותם בחום גבוה ובלי תבלינים לדקה אחת בכל צד.
הורידו את החום. והוסיפו את הבצלים, העשב והצ’ילי,
ואז מבשלים את המחבת עם הרוטב, ואז לבשל בעדינות 430 ‘ עד הנוזל מתאדה כמעט לחלוטין.
לבסוף, להסיר את העגל ולחתוך אותו לרצועות כדי להשיג מקלות דק.
בשר
מחממים את מחבת הטיגון בחום גבוה עם מעט שמן חמניות.
הניחו את הבשר במחבת החמה, חממו אותם בחום גבוה ,בלי תבלינים, לדקה אחת בכל צד.
הורידו את החום. והוסיפו את הבצלים, הלמון גראס והצ’ילי
להוסיף למחבת את הרוטב ולבשל בעדינות 430 ‘ עד שהנוזל מתאדה כמעט לחלוטין.
לבסוף, להסיר את העגל ולחתוך אותו לרצועות דקות.
סידור המנה
מכינים את הסלט ומורחים את פרוסות העגל מעל.