fbpx

סטייק האנטריקוט המושלם

מצרכים

כל קרניבור מקצועי יודע שסטייק אנטריקוט הוא נתח משובח שאפשר בקלות להרוס על ידי טיפול לא נכון בזמן הצלייה. שף יוסי חנוכה מגיש לכם את המתכון המלא וטיפים חשובים להכנת סטייק אנטריקוט מושלם בבית.
– חשוב לבחור נתח טרי ומשויש (עתיר שומן). המלצת השף: נתח בקר טרי אירופאי.
– המחבת שלכם צריכה להיות לוהטת.
– מניחים את נתח האנטריקוט על המחבת הלוהטת (לא מתבלים לפני צלייה) וצולים את הנתח כשתי דקות מכל צד, לדרגת מידיום.
– לאחר הצלייה מניחים את הנתח על קרש חיתוך ונותנים לו לנוח דקה שלמה, כדי שהנוזלים יילכדו בפנים וירככו את הסיבים.
– ממליחים ומפלפלים עם מלח גס ופלפל ארבע עונות.
– חשוב!! זכרו שהכשרת בשר נעשית באמצעות מלח, כך שהנתח שלנו כבר מומלח מראש, ולכן שימו לב שלא להמליח יתר על המידה.
– לדרגת מידיום-וול, הכניסו את הנתח אל תנור שחומם מראש ל 180 מעלות, ל-4 דקות.
בתיאבון!!!

הכנה