fbpx

תגית עגל עם לימון

מצרכים

  • סועדים: 4
  • הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: שעה ועשרים דקות

800 גרם כתף עגל
כדור קטן אחד של שורש סלרי
3 בצלים
2 שיני שום
2 ענפי לימון גראס
3 עלים של עץ לימון
2 לימונים
2 סמ”ק דבש
1 סמ”ק שמן
מלח ופלפל

הכנה

חממו את התנור ל -210 מעלות צלזיוס (Th.7).
משחימים את הבצל הקצוץ והשום הכתוש 5 דקות. עם שמן.
מוסיפים סלרי חתוך לקוביות גדולות ולמון גראס לפרוסות דקות של עץ לימון. יוצקים את מיץ הלימונים והדבש ומבשלים 2 דקות מכוסה.
מסדרים את הבשר בכלי טאג’ין או קדירה, מלח ופלפל ומפזרים את כל הסלרי עם לימון גראס. הכניסו שעה 10 דקות לתנור, השקיית הבשר כל 10 דקות. עם מיצי הבישול. מגישים את הטאג’ין של העגל עם בושם אורז.