חותכים את הירקות לרצועות. קוצצים שום ובצל.
משחימים את חתיכות העגל בקדרה עם שמן ומרגרינה. בוזקים קמח ומערבבים עד שהתערובת מזהיבה. מתבלים ויוצקים את היין הלבן והמרק. מבשלים על אש נמוכה.
בינתיים מטגנים שום ובצל במחבת עם שמן. מערבבים פנימה את השומר, המלח והפלפל. מוסיפים מעט מרק ומוסיפים רוזמרין, ואז מבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים גזר וקישואים, רסק עגבניות. ממשיכים לבשל 10 דקות ומוסיפים לבשר. מבשלים על אש נמוכה למשך שעה.
מגישים בתוספת פסטה או אורז.